25 de gener de 2020 25/1/20

Per al PSPV-PSOE de Benicàssim l'actual legislatura ha vingut marcada pels sobrecostos generats pel regidor de ARB, Carlos Díaz

    El portaveu del PSPV-PSOE a Benicàssim i candidat a l'alcaldia, Miguel Alcalde, ha manifestat que “la que està a punt d'acabar, és la legislatura dels sobrecostos en totes les obres”, una circumstància que s'ha agreujat a partir de la integració en l'equip de govern del regidor de ARB, Carlos Díaz”.

    I és que “per a desgràcia dels contribuents locals, obra dirigida per Díaz, obra que acaba amb importants sobrecostos”. És el que ha ocorregut amb el pont sobre el Barranc de Farja; la remodelació de Vila Elisa, a la qual a última hora va caldre substituir la teulada; la repavimentació del carrer Torre Sant Vicent, o amb el tancament de la rotonda del carrer Sarthou Carreres, que ha costat més de 50.000 euros. “Aquesta última obra, malgrat la dinerada que ha suposat, segueix sense estar acabada després de molts mesos, i els veïns de la zona continuen esperant l'aparició d'una locomotora mil vegades anunciada i mai vista”.

    Miguel Alcalde ha explicat que el mateix Carlos Díaz “suposa un important sobrecost per al poble de Benicàssim, perquè l'ajuntament li abona un generós sou “sobre el qual no hem pogut debatre en el ple perquè l'alcaldessa maquina perquè l'oposició no puga exercir la labor fiscalitzadora que li correspon”.

    El candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE ha assenyalat que “és tal el grau de simbiosi política entre l'alcaldessa del PP i el regidor de ARB, que al poble cada vegada són més insistents els rumors que apunten que Marqués pretén premiar la nefasta gestió de Carlos Díaz incorporant-ho en la llista del PP en un lloc destacat”. Aquesta circumstància, “ha originat una cruenta batalla interna dins del Grup Municipal del PP, els regidors del qual no oculten el seu fort malestar amb l'alcaldessa Susana Marqués i la seua peculiar forma de gestionar”. De fet, dos dels actuals regidors del Partit Popular han anunciat que no es presentaran a les eleccions municipals del 26 de maig”.

    Pujar