1 d’abril de 2020 1/4/20

Pascual Benet participarà en la presentació de ‘Benicàssim Activa’

Pascual Benet participarà en la presentació de ‘Benicàssim Activa’ - (foto 1)
  • El termini d'inscripció al programa continua obert fins al 22 de març

El programa d'acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’ serà presentat dijous que ve 12 de març i comptarà amb la presència de Pascual Benet. El psicòleg i coach ICF (International Coach Federation), autor del llibre “Cent set maneres de despertar” impartirà la conferencia “Emocions que activen” on parlarà als assistents de quines emocions són necessàries per a afrontar canvis personals i/o professionals, i de com es poden activar; transmetent vivències a nivell personal i casos, fruit de la seua experiència com a professional de la psicologia i el coaching. La conferència tindrà lloc en el Espai de Música Mestre Vila a les 18.30 hores en un acte en el qual també es donarà a conéixer els detalls de ‘Benicàssim Activa’. El programa d'acompanyament que duu a terme l'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'Agència de Desenvolupament Local i al costat de Coworking Dinamic, té com a objectiu oferir a les persones amb idees de negoci, informació i eines de qualitat perquè puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benicàssim.

El programa consisteix a seleccionar a sis emprenedors de tots els que s'inscriguen en la present edició i ajudar-los a desenvolupar els seus projectes, per a aconseguir que les seues idees puguen materialitzar-se en un negoci i amb potencial creixement en el municipi de Benicàssim.

Pel que fa als beneficiaris del programa que tindrà una duració de sis mesos, aquests hauran de ser majors de 18 anys i residents a Espanya i respecte a les idees a presentar, només es podrà presentar un projecte per persona encara que cada iniciativa podrà ser signada per més d'una persona. A més, aquesta iniciativa empresarial podrà estar ja constituïda però la seua data de constitució no podrà ser anterior a l'1 de gener del 2020 i el concurs està limitat a projectes elaborats expressament per a iniciatives que hagen de desenvolupar-se a Benicàssim.

El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització continua obert fins al pròxim 22 de març.

La conferència que impartirà Pascual Benet el dijous dia 12 forma part de les diferents accions i esdeveniments oberts a tota la població que s'han programat amb la finalitat de donar visibilitat al programa i generar interés cap a l'auto-ocupació laboral, la cultura emprenedora i la creació de projectes i empreses i projectar a la ciutadania una imatge creativa, emprenedora i activa.

Pujar