22 de gener de 2021 22/1/21

Compromís qualifica de propaganda electoral la presentació del Palau Municipal Villa Elisa

    Compromís per Benicàssim ha qualificat de propaganda electoral l'organització per part de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Benicàssim per a esta vesprada de la jornada inaugural del Palau Municipal Villa Elisa. Així ho ha dit el portaveu de la coalició, Joan Bonet qui ha criticat que «la mateixa Marquès no va moure un dit en el seu dia ni des de Castelló Cultural ni com a Diputada Provincial al govern. És més, ella va formar part dels que van crear el problema, signant un conveni infame i assignant unes obres que, suposadament, tampoc estan exemptes de sobrecostos».

    El portaveu de Compromís ha recordat que va ser la conselleria de Cultura, liderada per Vicent Marzà qui va fer-se càrrec del deute deixat pels anteriors consells, «Vila Elisa es va convertir, tristament, en un dels exemples més significatius de mala praxi del Partit Popular tant en la gestió de la Conselleria de Cultura, com en la creació d'entitats inútils».

    Des de Compromís a la Diputació de Castelló també s'ha criticat este acte. Per a Pau Ferrando, portaveu adjunt de Compromís «és vergonyós què el president de la Diputació es preste a una deslleialtat així. Diu molt de la seua gestió. Un autèntic fake per a les comarques de Castelló. Inverteix innecessàriament 1.000.000 d'euros en Villa Elisa, quan es va assabentar que el deute s'anava a pagar, gràcies a Marzà i a la gestió directa dels regidors de Compromís per Benicàssim). Encara no saben ni el que van a fer amb l'edifici. Eixos diners es lleven d'altres pobles què ho necessiten més».

    Ferrando també ha criticat que des de l'Ajuntament de Benicàssim no s'haja convidat al Conseller de Cultura, Vicent Marzà. «No es convida a la conselleria a esta inauguració quan va ser l'administració de Marzà qui es va fer càrrec de pagar el deute de l'ajuntament».

    Pujar