12 de desembre de 2019 12/12/19

El FIB compleix 25 anys

El FIB compleix 25 anys - (foto 1)
  • I tanca el cartell amb artistes com Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim i Vetusta Morla, entre altres

MÉS FOTOS
El FIB compleix 25 anys - (foto 2)

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) es prepara per a complir 25 edicions en un aniversari que promet ser històric. Amb caps de cartell com Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim i Vetusta Morla, aquesta gran cita musical omplirà de bona música la localitat castellonenca del 18 al 21 de juliol.                            

Fa un parell de setmanes es tancava el cartell d'aquesta edició de 2019 amb nous noms com Bakermat, Cherry Glazerr, Totally Enormous Extinct (DJ Set), Bawrut, Joakim i Miqui Brightside (DJ Set), entre altres. A ells els acompanyaran altres artistes com The 1975, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glynne o Kodaline, segons informava la pròpia organització en un comunicat.

Techno, rock, disc, future beats, house... tots els estils per a acontentar a tots els assistents que any rere any abarroten aquesta gran cita musical en la Comunitat Valenciana. Compta amb gran projecció internacional i amb renom en tota Europa, motiu pel qual es converteix en un dels festivals valencians amb major afluència de visitants d'altres països.

Cal recordar que enguany, de fet, podrem gaudir-ho uns dies més ja que que en les nits prèvies a el FIB hi haurà sessions de Dave Rowntree (Blur), Carl Barât (The Libertines) o IDLES a Benicàssim. Respecte a les entrades per a assistir al festival, es poden adquirir abonaments de quatre, tres i dos dies i entrades de dia. Hi ha una aplicació oficial del festival per a estar informat de totes les novetats. Encara queden entrades VIP, de dia i abonaments.

El FIB, que se celebra des de l'any 1995, és un dels festivals més importants d'Espanya juntament amb Primavera Sound Barcelona, Mad Cool Madrid, Festival Arte-Nativo Vinya Rock Villarrobledo o *BBK Live Bilbao.

ocultar
El FIB compleix 25 anys
Pujar