6 de juliol de 2020 6/7/20

Benicàssim rubrica l'acord amb l'associació La Garrofera

Benicàssim rubrica l'acord amb l'associació La Garrofera - (foto 1)
  • L'alcaldessa i la presidenta de l'entitat signen el conveni de col•laboració del present any

L'Ajuntament de Benicàssim manté una estreta col·laboració amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes, La Garrofera i, un any més, la col·laboració s'ha materialitzat amb la signatura del conveni entre l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i la presidenta de l'entitat, Antonia Navarro.

L'objecte del conveni és col·laborar amb l'associació per a activitats de la Tercera Edat, concretades enguany en el projecte d'Assemblea General i menjar de germanor de socis que va tindre lloc el mes de març passat.

La quantitat de l'ajuda ascendeix a 6.050 euros i, després de la signatura de l'acord, Susana Marqués ha volgut destacar la gran labor que realitza La Garrofera “per a dinamitzar al col·lectiu de persones majors del nostre municipi amb les activitats que realitza durant l'any així com la seua inestimable participació en les activitats i iniciatives que promouen a Benicàssim”.

A més d'aquesta ajuda directa a l'associació, el consistori també duu a terme diferents accions dirigides al col·lectiu de la Tercera Edat, com pot ser la celebració de les Noces d'Or que tindrà lloc a la fi d'aquest mes, així com les ajudes que es tramiten a través del departament de Serveis Socials, entre les quals es troben les ajudes a domicili, el programa Menjar a casa o el servei de transport adaptat.

Finalment, la regidora de Majors, Rosa Mari Gil, que ha estat present durant la signatura del conveni, ha recordat que els majors del municipi poden beneficiar-se d'avantatges econòmics en activitats culturals, educatives, d'oci i esportives de gestió municipal a través del carnet Gent d’Or.

Pujar