elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim registra un cas de coronavirus però descarta que es tracte d'un brot

Benicàssim registra un cas de coronavirus però descarta que es tracte d'un brot
  • S'ha posat en marxa el protocol sanitari i s'han tancats dos negocis vinculats a aquesta persona que ha donat positiu

MÉS FOTOS
Benicàssim registra un cas de coronavirus però descarta que es tracte d'un brot - (foto 2)
Benicàssim registra un cas de coronavirus però descarta que es tracte d'un brot - (foto 3)
Benicàssim registra un cas de coronavirus però descarta que es tracte d'un brot - (foto 4)

En les últimes hores s'ha donat a conéixer un possible brot de coronavirus a la ciutat de Benicàssim. “Possible”, perquè Sanitat no ho ha confirmat encara encara que sí que s'ha confirmat un nou cas en la localitat i, de fet, s'ha activat el protocol sanitari i s'estan fent proves de seguiment als familiars de la persona que va donar positiu.

Segons han explicat des de l'Ajuntament de Benicàssim a elperiodic.com, la persona que va donar positiu en Covid no revist gravetat. S'està a l'espera de si els seus familiars i amics també donen positiu en les proves. Es dóna la circumstància que els familiars d'aquesta persona regenten un restaurant i un locutori de la localitat, motiu que ha obligat a tancar-los per precaució.

En les últimes hores s'han difós missatges en xarxes socials que un restaurant i un locutori de la localitat estaven tancats perquè els treballadors s'han contagiat de coronavirus. Aquesta informació ha sigut descartada per fonts de la conselleria de Sanitat en declaracions a elperiodic.com, i també per fonts de l'Ajuntament, que expliquen que s'estan seguint els protocols que marca la Conselleria.

De fet, la persona que ha donat positiu no regente cap establiment de Benicàssim, encara que sí que té familiars que són amos de negocis en la localitat i estan aïllats a l'espera dels resultats.

Des que va esclatar la pandèmia, en la localitat de Benicàssim s'han registrat 41 casos i cinc defuncions. En les últimes dues setmanes, segons consta en la informació oficial de la conselleria de Sanitat, s'ha registrat un sol cas.

Pujar