2 de desembre de 2020 2/12/20

Benicàssim no es planteja cancel·lar, de moment, les activitats culturals

A pesar del covid, Benicàssim continua amb les activitats
A pesar del covid, Benicàssim continua amb les activitats
  • Policia Local i Guàrdia Civil estan realitzant controls perquè la ciutadania complisca amb les mesures de seguretat i higiene per a frenar el coronavirus

L'Ajuntament de Benicàssim no es planteja cancel·lar, de moment, les activitats culturals programades, com si estan fent moltes de les localitats valencianes amb l'objectiu de frenar els contagis per coronavirus.

Fonts del consistori asseguren que “tota la programació prevista es realitzarà en horari vespertí i tots els actes finalitzaran dins de l'horari permès dins de la normativa establida per les autoritats competents”, complint amb l'aforament i amb la distància de seguretat requerida.

Així mateix, l'Ajuntament de Benicàssim manté el servei especial de desinfecció i sanejament d'espais públics amb l'objectiu posat a minimitzar la propagació del covid-19 en tot el municipi, per la qual cosa de manera diària s'actua en zones vulnerables o susceptibles de major ús pels ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, contenidors, caixers, accessos de comunitats religioses, etc. També es manté el reforç de neteja i desinfecció en parcs i àrees de jocs infantils.

Finalment, des del consistori han apuntat que Policia Local i Guàrdia Civil està realitzant controls específics perquè la ciutadania complisca amb les mesures de seguretat i higiene per a frenar el virus, però "de moment no s'han registrat grans incidències”.

Pujar