7 de juliol de 2020 7/7/20

Benicàssim organitza un curs de formació per a reduir el contagi per Covid-19 en allotjaments turístics i restauració

Benicàssim organitza un curs de formació per a reduir el contagi per Covid-19 en allotjaments turístics i restauració - (foto 1)

    La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicàssim ha organitzat una jornada formativa sobre les mesures per a la reducció del contagi per al Covid-19 en allotjaments turístics i en establiments de restauració del municipi.

    El pròxim dilluns 8 de juny a les 10 hores serà el torn dels allotjaments turístics i durant una hora i mitja els assistents rebran informació sobre l'ús de màscares i guants als seus hotels o càmpings, així com les mesures preventives generals a implantar en la recepció, les habitacions, zones comunes o altres espais. El pla de neteja i desinfecció i el protocol d'actuació en cas de sospita d'un positiu són uns altres dels temes que es tractaran en el curs i com ha explicat la regidor de Turisme, Cristina Fernández, aquest curs en línia forma part del pla Benicàssim Destinació Saludable “està especialitzat per al sector hostaler i els allotjaments turístics i tracta d'explicar els protocols validats pel Ministeri de Sanitat per a la prevenció i reducció del contagi del Covid-19 en aquests establiments. Aquests protocols proporcionen una garantia sanitària tant als residents a Benicàssim com als que visiten el municipi i el propi personal d'aquests establiments”.

    El dimarts 9 i el dimecres 10, tots dos a les 10 hores, s'ha reservat per a la formació al sector de la restauració. Fernández ha afegit que totes les persones que completen la formació rebran un certificat. Per a inscriure's a aquest curs gratuït és necessari enviar un correu electrònic a turismo@benicassim.org.

    El curs s'impartirà de manera telemàtica per Victoria Martínez Esteve, enginyera tècnica industrial, tècnic superior en prevenció en Riscos Laborals i docent del curs serveis per al control de plagues a Castelló i Benicarló i centres privats de formació. “Des de la regidoria de Turisme volem posar a l'abast del sector de la restauració i els allotjaments turístiques de totes les eines necessàries perquè la seua reobertura i el desenvolupament de la seua activitat es puga dur a terme amb totes les mesures necessàries en matèria de seguretat sanitària”, ha finalitzat Cristina Fernández.

    Pujar