18 de setembre de 2020 18/9/20

Benicàssim inicia les obres d'adequació de les instal·lacions esportives de la Carrerasa

Benicàssim inicia les obres d'adequació de les instal·lacions esportives de la Carrerasa - (foto 1)

  L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d'Esports, ha començat aquesta setmana les obres d'adequació de les instal·lacions esportives municipals de la Carrerasa.

  Amb una inversió pròxima als 60.000 euros, els treballs d'adequació de les instal·lacions consistiran, d'una banda, en l'arranjament dels actuals vestuaris i, per un altre, en la col·locació d'un clos entre el camp de futbol i la zona de work out i el rocòdrom, i on se situarà el futur Skate Park.

  L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el regidor d'Esports, Arturo Martí, han visitat aquest matí els primers treballs que se centren en la zona dels vestuaris.

  Com ha explicat el edil responsable de l'àrea, les obres permetran accedir de forma lliure a aquesta zona esportiva en un horari ampli, preservant les instal·lacions del camp de futbol. “La millora de les instal·lacions de la Carrera era un compromís de l'equip de govern ja que cada vegada són més els veïns que trien practicar esport a l'aire lliure i l'adequació d'aquest espai esportiu era necessari”.

  Pel que fa a la remodelació dels vestuaris del camp de futbol de la Carrerasa, com ha continuat explicant l'edil d'Esports, “es tracta d'unes obres que entenem prioritàries per a l'adequació de la instal·lació, ja que van nàixer de forma provisional, i han complit la seua funció i estan més que amortitzades”. Susana Marqués ha afegit que “l'adequació dels vestuaris és alguna cosa que venien demandat les penyes de futbol, i el nostre compromís amb ells ara es podrà veure materialitzat”.

  Pujar