elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalde (PSPV-PSOE) denúncia els impediments per a usar el carril bici per part del govern del PP i Ciudadanos

Alcalde (PSPV-PSOE) denúncia els impediments per a usar el carril bici per part del govern del PP i Ciudadanos
  • Els socialistes han arreplegat les queixes dels usuaris entre les quals destaca els continus talls del carril en diferents punts del municipi

MÉS FOTOS
Alcalde (PSPV-PSOE) denúncia els impediments per a usar el carril bici per part del govern del PP i Ciudadanos - (foto 2)

El portaveu del PSPV-PSOE de Benicàssim, Miguel Alcalde, denuncia els impediments que patixen els usuaris del carril bici per part del govern local del Partit Popular i Ciudadanos. Els socialistes han arreplegat les queixes dels ciclistes en les que destaca els continus talls del carril en diferents punts del municipi. Alcalde explica que “tallen el carril, però no oferixen una alternativa segura, ja que hi ha carrers que no tenen voral per a circular. A més a més, no interrompen la circulació durant un curt temps, sinó, mesos d’inutilització”.

A banda dels talls tots els dijous pel mercat o per la implantació d’una carpa durant les festes de setembre, se sumen les de qualsevol obra, com és el cas del carril al carrer Ferrándiz Salvador durant tres mesos. També ha afectat l’avinguda de Barcelona “on els menors que van al col·legi o institut en bicicleta han de circular amb els vehicles a motor amb el perill i risc que comporta i que denuncien alguns pares i mares dels centres”, afirma el portaveu.

“Benicàssim no aprofita els més de 20 km de carril bici que tenim i que l’equip de govern de Susana Marqués deteriora contínuament. És evident que la sostenibilitat i la lluita contra la contaminació no són la seua prioritat perquè el seu ús ajuda que no augmente la contaminació al nostre municipi. Esta actitud és una desconsideració a un grup de ciutadans que utilitzen este mitjà de transport i no els deixen circular amb llibertat ni seguretat” conclou Alcalde.

Pujar