elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Surt a licitació la vigilància, neteja, manteniment i explotació del bar del Pavelló

Surt a licitació la vigilància, neteja, manteniment i explotació del bar del Pavelló
  • En el contracte s’inclouen tots els espais que conformen el Pavelló, des de la pista central fins a la pista annexa i les pistes exteriors. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 16 d’octubre a les 14.00 hores.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació del contracte de vigilància, neteja, manteniment menor i explotació del bar-cafeteria del Pavelló Poliesportiu Municipal.

Les prestacions del servei s’hauran de dur a terme en tots els espais que conformen el Pavelló, des de la pista central fins a la pista annexa de paviment de goma i les pistes exteriors, inclosos el tatami, el rocòdrom, magatzems, lavabos i tot el perímetre del recinte.

Les activitats incloses en la licitació s’hauran de dur a terme sense afectar al funcionament de les activitats esportives que s’organitzen al Pavelló i els diferents usos que té assignats: ús esportiu, ús social, ús terapèutic o ús escolar. A més, el Pavelló també suma esdeveniments no esportius de caràcter popular i festiu relacionats amb les Festes Patronals, les Falles o la Fira de Sant Antoni, entre d’altres.

L’import de la licitació és de 206.154,68 euros pels dos anys d’execució del contracte.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 16 d’octubre a les 14.00 hores.

Pujar