elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE dona l'esquena a més de mil alumnes de Benicarló que esperen la reforma dels seus instituts"

PP: "El PSOE dona l'esquena a més de mil alumnes de Benicarló que esperen la reforma dels seus instituts"
  • José Antonio Redorat, president del PP, lamenta que “el PSOE viva d'annuncis en lloc de treballar. Les necessitats dels centres són ara més urgents pel Covid-19”

Han passat més de dos anys des que  l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va anunciar la reforma dels IES Joan Coromines i Ramón Cid “i hui els alumnes i docents segueixen abandonats, sense un calendari d'obres i sense previsió de millorar les seues instal·lacions”. José Antonio *Redorat, president del PP a Benicarló, ha fet una crida al PSOE per a “que es recorde de complir allò que promet, perquè més de mil alumnes esperaven que es tingueren en comptes les seues demandes i la realitat és ben clara: els han abandonats”.

Miralles va anunciar al maig de 2018 que tots dos projectes s'integraven en el Pla Edificant amb pressupostos assignats per a la seua execució. “El PSOE viu d'anuncis en lloc del seu esforç i treball. Les promeses s'han esvaït igual que la credibilitat de l'alcaldessa, que una vegada més queda en dubte perquè els fets són irrefutables”.

L'IES Joan Coromines registra una matrícula que supera els 700 alumnes. Alberga Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i l'Escola Oficial d'Idiomes. A aquest centre se sumen les demandes de l'IES Ramón Cid, que també requereix una urgent reforma per a atendre un alumnat que al costat del Coromines supera el miler d'estudiants.

Pujar