15 de novembre de 2019 15/11/19

L'Ivace cedeix l'ús de l'immoble d'Aidima a l'Ajuntament de Benicarló

L'Ivace cedeix l'ús de l'immoble d'Aidima a l'Ajuntament de Benicarló - (foto 1)

  El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i l'alcaldessa de Benicarló, Rosario Miralles, han signat un acord de col·laboració pel qual l'Ivace cedeix al municipi, de manera gratuïta, l'ús de l'edifici de l'antiga seu de la Unitat Tècnica d'Aidima per a la creació d'un viver d'empreses i un Centre de Dinamització Econòmica i Social, com a espai multidisciplinari.

  A la signatura del conveni ha assistit també la directora general de l'Ivace, Júlia Company. Cal destacar que l'immoble es destinarà també a l'establiment d'una agència de col·locació municipal, al desenvolupament d'un Observatori econòmic, a la creació d'un blog d'empreses i un taller d'ocupació.

  Climent ha subratllat que gràcies al treball de la Conselleria d'Economia Sostenible, de l'Ivace i de l'Ajuntament, hem signat aquest conveni que permetrà que l'edifici d'Aidima, que estava parat des de l'any 2012, torne a ser un edifici viu que contribuirà a dinamitzar l'economia de Benicarló i de l'Alt Maestrat".

  "Estem fent realitat- ha continuat- allò que vàrem decidir i és que aquest edifici torne a albergar activitats importants per a la comarca i per a les persones, perquè totes i cadascuna de les polítiques que es desenvolupen des del Govern del Botànic i des de qualsevol Ajuntament han de tindre l'epicentre en la persona".

  A més, ha explicat que amb la cessió "tindrem moltíssimes possibilitats per a reforçar l'empreneduria amb la creació de noves empreses i nous llocs de treball que ens ajuden a dinamitzar la nostra economia i a guanyar cohesió social i benestar".

  En aquest sentit, cal recordar que amb l'acord subscrit amb l'Ajuntament de Benicarló es promourà la coordinació i la col·laboració amb el CEEI de Castelló. A més, Benicarló i l'Ivace podran col·laborar en la realització d'actuacions de difusió dels diferents programes d'incentius i servicis propis de l'activitat de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

  Per la seua part, l'alcaldessa de Benicarló, Rosario Miralles, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta cessió "en la que per fi l'edifici d'Aidima tindrà un ús i permetrà a l'Ajuntament desenvolupar projectes en l'àrea de promoció econòmica, social, d'ocupació i de foment de l'empreneduria".

  Característiques immoble i vigència

  L'immoble, propietat de l'Ivace i anterior seu de la Unitat Tècnica d'Aidima, està situat en la localitat de Benicarló. Compta amb una superfície construïda de 698 m² sobre parcel·la de 2.585,67 metres quadrats. A més, l'edifici disposa de vestíbul, despatxos, sales de formació i multiusos i laboratoris i naus.

  La cessió que s'ha acordat tindrà una vigència de deu anys, podent prorrogar-se per períodes de la mateixa duració, fins al màxim legal.

  ocultar
  L'Ivace cedeix l'ús de l'immoble d'Aidima a l'Ajuntament de Benicarló
  Pujar