elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguda una família de Benicarló per cultivar marihuana i tenir armes a casa

Detinguda una família de Benicarló per cultivar marihuana i tenir armes a casa
  • Hi havia cinc armes i una d'elles estava preparada per ser disparada a l'arribada dels agents

L'àrea d'investigació de la Guàrdia Civil de Benicarló ha detingut tres persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença va agrupar criminal a l'trobar en un habitatge on residien dos pares amb el seu fill una plantació de marihuana.

La investigació va arrancar durant el present mes de juliol, quan els guàrdies civils van tenir coneixement d'una possible plantació il·legal al pati exterior d'un domicili a la localitat de Benicarló.

Fruit de les investigacions i les tasques de vigilància, així com de les indagacions i proves obtingudes es va realitzar una entrada i registre a l'interior de l'immoble on els agents actuants van observar que la plantació es repartia entre el pati i les diverses estances de l'domicili, trobant a la part exterior gairebé 100 plantes en estat de floració de diferents mides.

Ja a l'interior, els guàrdies civils van localitzar dos assecadors amb 72 plantes, més de 450 esqueixos distribuïts en tests, 7 quilos de cabdells de marihuana preparats i uns 200 grams de llavors de cànnabis.

Com a resultat de l'operació, a més es va aconseguir desmantellar tots els mitjans i elements necessaris per al seu cultiu confiscant productes fertilitzants, llums halògenes, bàscules de precisió, extractors i divers material emprat per a la seua distribució, també van confiscar 2.300 euros en bitllets i deu paquets de monedes de canvi que sumaven un total de 574 euros.

A aquesta família se'ls atribueix un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a grup criminal, a més al pare se li fa responsable de l'autoria d'un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes, quan els guàrdies civils van descobrir en l'habitatge cinc armes llargues, una d'elles municionada preparada per fer foc i manipulada amb un silenciador, una arma curta d'aire comprimit i munició de diversos calibres.

Els detinguts i les diligències instruïdes han estat remeses al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs.

Pujar