1 d’abril de 2020 1/4/20

Benicarló estarà present en les llistes al Congrés i Les Corts del Partit Popular

Benicarló estarà present en les llistes al Congrés i Les Corts del Partit Popular - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló estarà present en les llistes al Congrés i Les Corts del Partit Popular - (foto 2)

  El Partit Popular de Castelló ha tingut en compte al PP de Benicarló a l'hora de confeccionar les candidatures de cara a les dues cites electorals programades per al 28 d'abril. No en va, són fins a dos els afiliats benicarlandos amb presència en unes llistes confeccionades per a convertir a Isabel Bonig en la primera presidenta de la Generalitat Valenciana i portar fins a la Moncloa a Pablo Casado.

  Així, la Secretària General dels populars a nivell local, Nieves Eugenio Bayo, ocuparà el lloc número 4 en la candidatura que la formació provincial ha elaborat per a les eleccions al Congrés dels Diputats. Advocada i regidor de Cultura en l'anterior legislatura, Nieves es convertirà en el millor actiu de Benicarló perquè s'escolten i atenguen les seues reivindicacions a nivell nacional.

  Al costat d'ella, tancant la candidatura autonòmica en la posició 21 l'acompanyarà l'afiliat de Noves Generacions, Jairo Sans. La presència en la llista d'aquest jove politòleg, membre de la Junta Directiva Nacional de Noves Generacions i Sotssecretari de Comunicació de l'organització juvenil a nivell provincial, farà que Benicarló compte amb dos integrants en sengles candidatures en una mostra clara de la importància del PP Benicarló a nivell provincial.  

   

   

  Pujar