Castellano

Benetússer reprén el seu Campament Municipal d'Estiu

Benetússer reprén el seu Campament Municipal d'Estiu
  • L'àrea de Benestar Social obrirà el període de preinscripció del 24 al 28 de maig per a apuntar a xiquetes i xiquets de 7 a 16 anys empadronats en el municipi

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la regidoria de Benestar Social, obrirà dilluns que ve, 24 de maig, les preinscripcions per a participar en el Campament Municipal d'Estiu destinat a xiquetes i xiquets de 7 a 16 anys empadronats i residents en la localitat. Així, després de la millora de la situació sanitària, el consistori reprén una iniciativa de gran tradició entre la ciutadania i proposa una estada del 4 al 10 de juliol en el Mas de Borrás, situat en el massís de Penyagolosa. Els més xicotets de la casa podran gaudir d'un paratge únic al mateix temps que desenvoluparan diferents activitats com la tirolina, un circuit d'aventura o excursions guiades en companyia de monitors especialitzats en animació i temps lliure. “Sabem que, després de l'anul·lació de l'any passat, són molts els xiquets i xiquetes de Benetússer que esperen amb ganes poder assistir al nostre campament, una oportunitat perfecta per a divertir-se, aprendre i conéixer entorns únics de la nostra Comunitat”, assenyala la regidora de Benestar Social, Carmen Elvira Albors Gil.

El document de preinscripció podrà recollir-se i entregar-se en la recepció de l'ajuntament fins al 28 de maig en horari de matí. Una vegada determinat el nombre de sol·licituds, s'informarà les famílies de la manera de realitzar la inscripció definitiva. Per a més informació, les persones interessades poden telefonar al 96 375 29 50, Ext. 523.

Pujar