Castellano

L’Ajuntament de Bellreguard va tancar l’any 2020 pagant les factures en menys de 6 dies

L’Ajuntament de Bellreguard va tancar l’any 2020 pagant les factures en  menys de 6 dies
  • Joan Marco: “Reduïm els terminis en uns moments en els quals és més necessari, degut a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària”

L'Ajuntament de Bellreguard continua rebaixant els terminis per al pagament de factures dels proveïdors de serveis i productes, i va tancar l'any 2020 amb una demora lleugerament inferior als sis dies.

De fet, el temps que tardava l'Ajuntament en abonar les factures a la conclusió de l'any s'acosta a la meitat del que necessitava en el primer trimestre de l'any. Entre gener i març, el període mitjà de pagament (PMP) va ser de 9,94 dies, mentre que en el darrer trimestre del 2020 s'havia reduït fins al 5,99 dies.

D'aquesta manera, i segons destaca el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, "no sols arrepleguem els fruits de la bona tasca duta a terme pel departament, sinó que ho fem, a més, en uns moments en els quals es fa encara més necessari acurtar aquests terminis, degut a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària que travessen molts sectors econòmics".

Pujar