17 de novembre de 2019 17/11/19

Bellreguard potencia el Dia de l’Orgull LGTBI involucrant els joves amb noves activitats

Bellreguard potencia el Dia de l’Orgull LGTBI involucrant els joves amb noves activitats - (foto 1)
  • La bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí tornarà a lluir en l’Ajuntament, que ha preparat un ample ventall d’actes, amb un manifest, una performance de l’alumnat del projecte Espavila’t, i un sopar amb projecció

L’Ajuntament de Bellreguard es suma un any més a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, i ho fa amb un programa ampliat que es desenvolupa a partir d’aquest divendres.

Serà des de les 20 hores, quan l’alumnat del programa Espavila’t de corresponsals escolars durà a terme una performance al voltant de l’Orgull LGTBI, preparada des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut. Després, i com ha estat tradicional a Bellreguard cada, any, novament es penjarà del balcó de l’Ajuntament, a les 20.30h, la bandera identificativa del moviment LGTBI, amb els colors de l’arc de Sant Martí, i es procedirà a la lectura d’un manifest, en un acte organitzat per la Regidoria de Polítiques Inclusives. A continuació s’inaugurarà també una exposició temàtica en l’Ajuntament.

Les principals novetats d’enguany potencien la commemoració i busquen involucrar en la mateixa al jovent del poble. Tindran continuïtat el dissabte, des de les 22 hores, quan es celebrarà un sopar de pa i porta, seguit per una projecció LGTBI en la Llar Juvenil, també organitzat per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut.

ocultar
Bellreguard potencia el Dia de l’Orgull LGTBI involucrant els joves amb noves activitats
Pujar