1 d’octubre de 2020 1/10/20

Baldoví: "La gran acollida de les primàries de Compromís demostra que aconseguirem grup propi en el Congrés"

Baldoví: "La gran acollida de les primàries de Compromís demostra que aconseguirem grup propi en el Congrés" - (foto 1)

  El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, repetirà com a número u per la circumscripció de València i candidat a la presidència del Govern en les pròximes Eleccions Generals del 28 d'abril. Així ho han decidit el 98% dels militants, simpatitzants i inscrits en les primàries obertes del Bloc, la formació majoritària de Compromís.

  Baldoví ha agraït la confiança a tots els valencians i valencianes i s'ha compromés a deixar-se la pell per aconseguir un grup valencià en el Congrés: "No decebrem a ningú, continuarem col·locant els problemes valencians en el debat estatal. Lluitarem per la reforma del sistema de finançament autonòmic, el corredor mediterrani, la protecció de la taronja valenciana i polítiques socials com la reforma del sistema de pensions o l'ús d'ocupació de qualitat".

  Sorlí també ha agraït el suport rebut i ha explicat que "la vertadera batalla és evitar que la dreta i l'extrema dreta arriben als governs". "El 28 d'abril cal decidir qui defensa millor els interessos dels nostres pobles i comarques. Des de Compromís volem exportar a Madrid el model d'enteniment, estabilitat i garantia de drets que representa el Botànic enfront d'aqueixa època fosca a la qual vol tornar la dreta".

  Tots dos representants coincideixen que les pròximes eleccions seran claus per a mantindre l'estat de benestar: "La ciutadania té l'oportunitat de triar entre la fórmula valenciana, que ha permés consolidar els drets socials i millorar la vida de les persones, o la fórmula andalusa, que suposa retallades de drets, privatitzacions i crispació", han assegurat els representants de Compromís.

   

  Pujar