7 de desembre de 2019 7/12/19

Altea celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ desplegant dos banderes amb l’arc de Sant Martí en la façana de l'Ajuntament

Altea celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ desplegant dos banderes amb l’arc de Sant Martí en la façana de l'Ajuntament - (foto 1)
  • El Consistori s'adhereix a la declaració institucional de la FEMP

Hui dia 28 de juny, la Corporació Municipal de l'Ajuntament d'Altea, després de la seua adhesió a la declaració institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha procedit a penjar dos banderes amb l’arc de Sant Martí, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ. Han desplegat les banderes l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares; l'edil d'Igualtat, Vicenta Pérez; i altres edils de la Corporació Municipal.                         

L'Ajuntament ha manifestat el seu compromís amb el principi d'universalitat dels drets humans i ha rebutjat qualsevol tipus de discriminació, violència, humiliació o menyspreu de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere. A més, han reclamat l'elaboració d'una política europea pluriennal de protecció dels drets fonamentals de les persones LGTBIQ, a favor de la diversitat sexual, que facen d'Altea un espai segur i lliure.

ocultar
Altea celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ desplegant dos banderes amb l’arc de Sant Martí en la façana de l'Ajuntament
Pujar