elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Semifinals en l'individual de Frontó

Semifinals en l'individual de Frontó - (foto 1)

  La XXXIII edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual arriba ja a la fase final, es dir, a la fase de semifinals, que tindran lloc en les pròximes setmanes.

  En la máxima de les categories, arriben a esta fase els jugadors que s’esperava que havien d’estar, es dir, per ordre de classificació: Alejandro de Paterna, Pasqual de La Pobla, Adrián de Museros i Enrique, també de Museros. L’anada en aquesta categoria es programa per a este diumenge, de fet, les dues partides tindran lloc al mateix frontó, el Barón de Cheste; a les 11.00 hores Enrique rebrà a Alejandro, i tot seguit, cap a les 12.00 hores, Adrián de Museros jugarà contra Pasqual de La Pobla de Vallbona. Esta ronda es resoldrà la setmana vinent als frontons d’Almussafes i de La Pobla.

  Pel que fa a la segona categoria, el Xato de Museros rebrà a Àlex Alandes, també en semifinals, mentre que Vicent de Moncofa jugarà a Castelló davant Pascual Arcusa. Parlant ja de la categoria de bronze, els enfrontaments de semifinals seran Manolo Villar contra Alfredo Carreto, per una banda, i per l’altra, Pedro Marco davant Marcelo Gabarda.

  Esta setmana es disputaven també les semifinals de les categories d’entre setmana, en 1ª els enfrontaments seran: Juanjo Sala davant Boni de Vilamarxant, (19-41) i, Jose Luis de Vilamarxant contra Julio de Vinalesa (41-40). En segona jugarà Salva de Foios contra Calín de Silla, i, Lluis de Castelló contra Ricardet d’El Genovés. En la 3ª d’entre setmana, Óscar de Xilxes jugarà contra Juan Carlos de Vinalesa i Emilio d’Alfara jugarà contra Isaac del Tamborí.

  Les finals es disputaran al frontó José Ventura d’Almussafes el cap de setmana del 23-24 de novembre.  

  Pujar