4 d’agost de 2020 4/8/20

La gran final del Diputació de Frontó Parelles, entre la Pobla i El Puig

La gran final del Diputació de Frontó Parelles, entre la Pobla i El Puig - (foto 1)
  • El diumenge pel matí coneixerem al campió absolut del 35 Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de València, en el frontó municipal "Jose Ventura" d'Almussafes

MÉS FOTOS
La gran final del Diputació de Frontó Parelles, entre la Pobla i El Puig - (foto 2)

Totes les finals de les competicions federatives estan disputant-se a porta tancada, pels protocols de seguretat de la crisi sanitària, de manera que es demana als seguidors de cada modalitat que no es presenten en la seu de les finals. Per aquest motiu, des de la Federació de Pilota Valenciana s'estan intentant retransmetre en directe per les xarxes socials tantes com es puga. Com, per exemple, les tres finals de frontó que es jugaran diumenge matí en Almussafes. La final de la màxima categoria del campionat tindrà lloc al voltant de les 12 hores. Els protagonistes de la gran final seran El Racó Pobla Vallbona, que compta amb Pasqual de la Pobla i Alex Alandes, i el Bvalbe el Puig A, que compta amb Carlos de Massalfassar i Alejandro de Paterna en les seues files.

La parella de la Pobla de Vallbona va deixar fora de la final al Museros de Enrique i Lemay, mentre que els jugadors del Puig feren el mateix als actuals subcampions del torneig, el Ninobe Quart de Poblet, que mantenia a la parella de Adrian i Arcusa II. En la partida que tancarà la matinal de frontó s'enfrontaran dos clubs clàssics de la modalitat, no debades, la Pobla de Vallbona s¡ha proclamat campiona de tres de les últimes quatre edicions, mentre que el club del Puig estarà present en les tres finals de les categories de cap de setmana. Pero la partida que obrirà el programa de les finals del diumenge serà la corresponent a la tercera categoria, a les 9 hores, entre dos equips del club de l'Horta Nord, el Bvalbe El Puig C i el Bvalbe El Puig D.

A continuació es disputarà la final de la divisió de plata, on el segon equip del club d'El Puig, que amb Marco i Saul forma una gran parella, s'enfrontarà amb els jugadors locals Toni, Moisès i Dani de l'Almussafes B. Respecte a les finals que es varen disputar el passat dimarts, corresponents a la competició d’entre semana, els campions de primera varen serán Boni, Guillem i Paco del Meliana A, que derrotaren al Delifret-Magber Petrer, on jugaven Angel i José Luis. Prèviament es va disputar la final de segona, que també es va resoldre de manera favorable el club de Meliana, ja que el seu segon equip, format per Canelles, Miquel i Ricardo, es proclama campió de la categoría davant Voro i Jaume, jugadors del Foios.

Pujar