elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El TSJCV avala el toc de queda per al terme municipal d'Almenara

El TSJCV avala el toc de queda per al terme municipal d'Almenara
  • La mesura estarà vigent entre la 1 de la matinada i les 6 del matí des del 26 de juliol al 16 d'agost

MÉS FOTOS
El TSJCV avala el toc de queda per al terme municipal d'Almenara - (foto 2)

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha autoritzat la limitació de la mobilitat nocturna (toc de queda) a proposta de la Generalitat Valenciana en 77 municipis de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba Almenara. La limitació de mobilitat nocturna en un principi serà per al període comprés entre el 26 de juliol i el 16 d'agost. El toc de queda serà entre la 1 de la matinada i les 6 del matí. La mesura es pren atenent diversos paràmetres, entre ells el nivell de positius per la covid-19.

D'aquesta manera, a partir de les 01.00 hores del 26 de juliol quedarà restringida la mobilitat nocturna en tot el terme municipal fins al 16 d'agost en l'horari referit, per la qual cosa no es podrà transitar per la localitat. Des de l'Ajuntament d'Almenara es vetlarà pel compliment d'aquest mandat que compta amb el vistiplau dels tribunals de Justícia.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha tornat a demanar “molta responsabilitat i precaució a tots els veïns i veïnes davant la situació actual de creixement quant al nombre de positius, perquè com hem vist, el virus encara segueix ací i haurem de fer un nou esforç per la salut de tots i totes”. Pérez ha assenyalat que “és una pena que després de tants mesos d'esforços col·lectius estiguem ara en aquesta situació però el nostre esforç no ha sigut debades, i de ben segur una vegada més aconseguirem revertir la pandèmia unint el bon ritme de la vacunació i com no la responsabilitat de tots i totes, cosa que ens fa ser optimistes cara al futur”.

Cal recordar que a més del toc de queda en 77 municipis de la Comunitat, també segueixen limitades en tot l'àmbit autonòmic les reunions socials de més de 10 persones, així com també està tancat l'oci nocturn i els bars i restaurants han de tancar a les 00.30 hores, amb taules de 10 persones en terrassa i 6 a l'interior. A més contínua la reducció d'aforaments en diversos sectors. A més contínua sent molt recomanable l'ús continuat de la màscara en qualsevol situació. Finalment, en cas de tindre símptomes, es recomana cridar telefònicament al Centre de Salut.

Pujar