elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres detinguts per l'incendi que va arrasar dos xiringuitos a Almenara

Tres detinguts per l'incendi que va arrasar dos xiringuitos a Almenara
  • Un dels detinguts és la persona que va resultar ferida greu per cremades

L'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Borriana que va dur a terme la investigació de l'incendi que va afectar diversos establiments hostalers, va provocar danys en un immoble pròxim i en el qual va resultar ferida una persona per cremades el passat 27 de maig en la localitat d'Almenara, ha detingut als tres presumptes autors de l'il·lícit.

L'Operació NIMFA duta a terme per la Guàrdia Civil va culminar amb la detenció dels tres implicats sent localitzats a la fi del passat mes de juliol i principis d'agost en Sant Carles de la Rápita (Tarragona), Albacete i València.

Es dóna la circumstància que un dels ara detinguts va ser la persona que va resultar ferida en el moment del fet i que va ser ingressat en la Fe per les cremades que li van causar les flames que ell mateix hauria causat.

En el desenvolupament de l'Operació s'ha comptat amb la col·laboració de diferents Unitats, entre les quals destaquen l'Equip d'Incendis de 6a Zona de la Guàrdia Civil de València, la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Tarragona, L'Equip Territorial de Policia Judicial de Tortosa (Tarragona), la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona), la Comandància de la Guàrdia Civil d'Albacete i el Lloc de la Guàrdia Civil d'Aigües Noves (Albacete).

Els detinguts han sigut Posats a la disposició dels Jutjats competents ordenant l'ingrés a la presó a Albacete d'un dels detinguts.

Pujar