elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Topada política en un municipi de Castelló per una vesprada de vaques

Topada política en un municipi de Castelló per una vesprada de vaques
  • Representants polítics han airejat les seues diferències en les xarxes socials

Mai una vesprada de vaques va donar tant de joc en un municipi de
Castelló, després que dos dels seus representants polítics hagen airejat les seues diferències en les xarxes socials.

Els dos implicats són l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, i el regidor de Compromís en la mateixa localitat, Quique Castelló.

L'edil de la formació valencianista publicava este missatge en les xarxes socials: “S’ha de ser miserable per atacar el comerç familiar per rancúnia política, tal com fa Pérez. No quedarà així”.

El motiu és l'organització d'una vesprada de vaques a Almenara prevista per a les 16.00 hores, un horari que pel que sembla no era del grat dels propietaris d'un restaurant situat dins del recinte taurí perquè a eixa hora és habitual que hagen comensals en el seu interior, un local que regenta la família del portaveu de Compromís.

A l'hora en què començava l'espectacle taurí, encara quedaven en el local deu comensals que no van poder eixir en trobar-se en marxa els ‘bous al carrer’.

Després de la publicació del missatge de Castelló, l'alcaldessa d'Almenara li responia de manera contundent: “Una actitud, al meu parèixer de ‘matón’, que no deuria tenir un representant públic”, per a explicar, a continuació el motiu pel qual no es va retardar l'horari de les vaques.

“És el director del festeig taurí, no jo, qui pot prendre una decisió d'este tipus a 15 minuts de l'inici”, per a continuar afirmant: “no tot val en la vida, ni en la política tampoc”.

Este dilluns, el regidor de Compromís publicava un comunicat en les seues xarxes socials en el qual assegura que estudiarà prendre mesures legals per a defendre la seua dignitat i la de la seua família, “i posar fi a la persecució política que patim per part de la senyora Pérez”.

Pujar