5 d’agost de 2020 5/8/20

El Sopar Popular de les Festes d´Almenara serà a benefici de Aspanion-Niños con Cáncer

El Sopar Popular de les Festes d´Almenara serà a benefici de Aspanion-Niños con Cáncer - (foto 1)
  • Es realitzarà un donatiu d'un euro per cada plaça de caldereta que se sol·licite

MÉS FOTOS
El Sopar Popular de les Festes d´Almenara serà a benefici de Aspanion-Niños con Cáncer - (foto 2)

El popular sopar de “caldereta de carn de bou” que es realitzarà en les festes patronals d'Almenara per primera vegada tindrà un vessant solidari, ja que s'abonarà un euro per cada plaça (tiquet) que se sol·licite, amb l'objectiu de destinar els diners recaptats a una causa solidària com és la que representa l'associació Aspanion-Niños con cáncer. Els diners que s'obtinga s'entregarà a l'associació una vegada passen els festejos del municipi.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb aquesta mesura volem que aquest sopar popular de festes es convertisca en un acte solidari del poble d'Almenara, en aquest cas amb Aspanion-Niños con cáncer amb la donació d'un euro per cada persona que s'inscriga”. Alhora, també “volem que siga un acte també responsable, ja que s'ha de ser previsor i no anar a la lleugera amb la quantitat de places que se sol·liciten”.

A partir del pròxim dijous en les pròpies oficines de l'Ajuntament d'Almenara es podran començar a adquirir els tiquets per al popular sopar que se celebrarà el dijous 26 de setembre. Les places que es podran sol·licitar seran il·limitades, com de costum, això sí, ara s'haurà d'abonar el referit preu simbòlic d'un euro  per cadascuna de les places que se sol·licite. En aquest sentit s'apel·la a la responsabilitat de cada sol·licitant i es demana que es demande les places que realment puguen necessitar-se. No obstant això, des de l'Ajuntament d'Almenara s'ha previst la mateixa quantitat de carn i condiments per al sopar que en anys anteriors.

Pujar