elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca

Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca
  • Membres de l'Executiva Nacional, Provincial, Comarcal, Local, militants i simpatitzants es reuniren anit al passeig marítim de la platja d'Almenara per festejar el resultat de les obres

MÉS FOTOS
Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca - (foto 2)
Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca - (foto 3)
Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca - (foto 4)
Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca - (foto 5)
Més de 100 socialistes celebren les noves esculleres de la Platja Casablanca - (foto 6)

El Passeig Marítim de la platja Casablanca va reunir anit a més de 100 militants i simpatitzants del PSPV-PSOE. El motiu, la finalització de les obres de les esculleres de la platja Casablanca d'Almenara.

Després de més de 20 anys de lluita i gràcies a la inversió del govern de Pedro Sánchez amb un muntant de 5.954.825,7 euros, Almenara hui ja té una platja segura i referent en frenar la regressió del litoral sud de la província de Castelló.

L'alcaldessa d'Almenara i Secretaria General del PSPV-PSOE d'Almenara, va assegurar a la militància que "aquest projecte no haguera sigut possible sense el vostre suport any rere any". A més va remarcar la gran tasca de la Plataforma en Defensa de la Costa, ja que "han sigut un altaveu a l'administració de les necessitats de la platja Casablanca durant molts anys". Alhora, va fer referència al gran suport rebut per part de la Generalitat Valenciana, presidida per Ximo Puig, que va ser clau per agilitzar l'inici del procés del projecte.

Pérez, va finalitzar la seua intervenció destacant que "les nostres esculleres porten la signatura del PSOE, però la rúbrica més gran és la del PSPV-PSOE d'Almenara".

Pujar