4 de desembre de 2020 4/12/20

La Setmana de la Dona d'Almenara comença amb ritmes llatins

La Setmana de la Dona d'Almenara comença amb ritmes llatins - (foto 1)
  • Les activitats es perllongaran fins al diumenge 12 de març

MÉS FOTOS
La Setmana de la Dona d'Almenara comença amb ritmes llatins - (foto 2)
La Setmana de la Dona d'Almenara comença amb ritmes llatins - (foto 3)
La Setmana de la Dona d'Almenara comença amb ritmes llatins - (foto 4)

Amb l'espectacular Festival de Ritmes Llatins a càrrec de Rebeca Gimeno, que va comptar amb una gran participació i assistència de públic van començar anit els actes organitzats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona en la localitat d'Almenara. Les activitats seguiran demà diumenge 5, en el Casal Jove, amb el cineclub Caligari, lloc en el qual es projectarà la pel·lícula "Amama" de Asier Altuna.

Just el dia de la Dona, el dimecres 8 de març, al matí, en la plaça 8 de març, hi haurà gimnàstica de manteniment a càrrec de Joan González Cortina, mentre que a la vesprada, en el Centre FPA Paulo Freire s'inaugurarà l'exposició fotogràfica "Dons del Món. Món de dons" a càrrec del Grup Fotogràfic d'Almenara que també col·labora en la programació.

El divendres 10 de març, a les 8 en el pavelló poliesportiu hi haurà una exhibició de salsa i "bachata" a càrrec de Manu i Ángela, mentre que el dissabte 11, el grup Som Teatre protagonitzarà l'obra "Junts anem més lluny". El diumenge 12, a les 9:30 començarà la marxa a la marjal, amb un posterior desdejuni saludable i a la vesprada a les 19:00 hores en el Paulo Freire, arribarà la música amb la interpretació del musical "Veu de Dóna" a càrrec de Xilcoralxes que posarà el punt final a la programació.

El primer tinent d'alcalde, Francesc Bargay, ha volgut agrair a totes les associacions i persones implicades la seua col·laboració en la programació de la Setmana de la Dóna "a la qual cridem a la participació de tots els veïns i totes les veïnes per a reivindicar la igualtat com ha de fer-se els 365 dies de l'any".

Pujar