elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara

“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara
  • La prova ha congregat aquest matí a la comunitat educativa del centre, així com l’alumnat de 6é de primària d'Almenara, Xilxes i la Llosa

MÉS FOTOS
“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara - (foto 2)
“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara - (foto 3)
“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara - (foto 4)
“Ni races ni banderes, un món sense fronteres” lema de la V carrera de l'IES Almenara - (foto 5)

L'IES Almenara ha celebrat aquest matí la cinquena edició de la seua ja tradicional carrera pels carrers de la localitat, amb el lema “Ni races ni banderes, un món sense fronteres” que suposa, com de costum, el final d'un projecte anual formatiu que enguany s'ha dedicat al tema “Sense Fronteres”.

Destacar que a l'IES Almenara acudeixen alumnes de 20 països diferents, per la qual cosa l'objectiu del projecte és “lluitar contra qualsevol tipus de discriminació pel lloc de procedència, perquè tots som iguals, tots som persones”.

Així doncs, en una jornada festiva i alhora de conscienciació, els alumnes i les alumnes de l'IES Almenara, juntament amb professorat, i personal no docent han pres els carrers de la localitat en una carrera en la qual també ha participat l'alumnat de sisé de primària dels col·legis d'Almenara, Xilxes i la Llosa.

Pel que respecta a la part competitiva, en la classificació absoluta per temps la victòria ha correspost a Nacho Quiles i Elisabeth Alfonso. En aquest apartat destacar que hi havia nombroses classificacions i premis per als i les participants, així com sorteig de regals.

A més en la prova s'han repartit samarretes commemoratives i botelles d'aigua als  i les participants i col·laboradors des de l'Ajuntament d'Almenara, que també ha col·laborat amb la infraestructura necessària per a realitzar la prova.

Per part seua, Caixa Rural Almenara, s'ha encarregat de proporcionar entrepans per als i les participants, així com els trofeus per als guanyadors i guanyadores de les diferents categories, mentre que l'AMPA ha repartit fruita donada per Frutas y Verduras Daniel.

Pujar