12 de juliol de 2020 12/7/20

Quinze anys de Bandera Blava a la Platja Casablanca d´Almenara

Quinze anys de Bandera Blava a la Platja Casablanca d´Almenara - (foto 1)

    Per quinzena vegada consecutiva la Platja Casablanca d'Almenara ha tornat a ser guardonada un any més des de ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aigües, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. Des de 2004 la Platja Casablanca ve obtenint de forma continuada aquest guardó. A més, també es revalida el distintiu de Sendera Blava per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guardó que es va obtindre per primera vegada l'any 2013 i que s'ha revalidat en els últims sis exercicis.

    L'alcaldessa d'Almenara Estíbaliz Pérez, ha destacat de nou l'obtenció dels distintius per a la Platja Casablanca, tant la bandera blava que  “aconseguim per primera vegada fa quinze anys i que l'hem vinguda revalidant exercici rere exercici” així com la sendera blava que incorporem més tard i que també des de fa sis anys té aquest reconeixement,  la qual cosa “ens situa com una de les platges amb millors condicions per la seua qualitat de l'aigua com pels serveis que prestem”.

    Estíbaliz Pérez ha volgut mostrar una vegada més l'agraïment tant personal, com del consistori, a tota la gent que ha treballat perquè de nou enguany 2019 la Platja Casablanca i la Sendera tinguen les màximes distincions. A més ha mostrat l'obstinació de pas a pas “continuar millorant cada vegada més la nostra zona marítima”.

    Pujar