20 de gener de 2021 20/1/21

La presentació dels festers d'Almenara serà el divendres 14 de setembre

La presentació dels festers d'Almenara serà el divendres 14 de setembre - (foto 1)
  • Els monòlegs de Xavier Deltell i la màgia de Jammes Garibo tancaran l'acte

MÉS FOTOS
La presentació dels festers d'Almenara serà el divendres 14 de setembre - (foto 2)

Almenara ja s'està preparant per a la celebració de les festes patronals. El divendres 14 de setembre arrancarà un cap de setmana replet d'activitats abans de l'Entrada de Penyes del dia 20. El primer dels actes serà la presentació dels festers i festeres (Quintos 2018) que se celebrarà el divendres 14 de setembre en l'Auditori Municipal Vicent Casanova Rebollar.

En aquest acte que obrirà les festes patronals 2018 es realitzarà la presentació dels festers i festeres d'enguany que lluiran els vestits típics de la localitat. Seran un total de 10 parelles que formen part del grup dels quintos de 2018, al que se sumaran les quatre presentadores del mateix que també són quintes.

En l'acte també es lliuraran els premis als guanyadors del concurs de portades de el "llibret de festes" tant de les patronals com de les d'estiu de la Platja Casablanca. Al mateix temps també es realitzarà l'homenatge als veïns més majors de la localitat.

El punt i final a la jornada de la presentació serà el monòleg del conegut humorista i actor Xavier Deltell (La que se Avecina, Me Resbala...) i posteriorment del mag i il·lusionista Jammes Garibo, que entre altres guardons en el seu palmarès destaca el premi nacional de màgia.

Pujar