elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 70 persones participen en la Màster Class Sunset Cycling a la Platja Casablanca d'Almenara

Més de 70 persones participen en la Màster Class Sunset Cycling a la Platja Casablanca d'Almenara
  • El diumenge se celebrarà la Travessia nadant amb totes les mesures sanitàries vigents

MÉS FOTOS
Més de 70 persones participen en la Màster Class Sunset Cycling a la Platja Casablanca d'Almenara - (foto 2)
Més de 70 persones participen en la Màster Class Sunset Cycling a la Platja Casablanca d'Almenara - (foto 3)

La localitat d'Almenara continua celebrant els esdeveniments esportius programats per a aquest estiu dins de les normatives vigents sanitàries. Així, aquest cap de setmana s'ha realitzat la primera edició de la Màster Class Sunset Cycling amb tres dones al capdavant com són Lydia Expósito, Vero Almero i l’almenarenca Noelia Fenollosa al capdavant, que va congregar a més de 70 participants en les tres hores de duració de l'esdeveniment celebrat en l'aparcament del Carrer Costa del Sol.

La següent cita esportiva serà diumenge que ve, 1 d'agost, jornada en la qual està prevista la celebració de la Travessia nadant Platja Casablanca, que partirà des de la proximitat de la gola de Queralt i arribarà a la zona de l'aparcament del Carrer Costa del Sol amb una distància de 1.500 metres. La cita serà a partir de les 10 del matí. La prova es disputarà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat vigents. La màscara serà obligatòria entre les persones participants fins al moment de l'eixida i també res més s'arribe a meta.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “a Almenara continuem oferint deporte complint totes les normatives i exigències sanitàries perquè siga segur, com ha sigut el cas de la màster class de ciclisme de sala del passat cap de setmana, que va ser tot un èxit, o la travessia nadant prevista per a diumenge que ve”.

 

Pujar