elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara

Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara
  • Es van recaptar més de 600 euros destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Més de 300 persones van participar ahir en una nova edició de la Marxa de la Dona d'Almenara, organitzada dins de les activitats del 8-M en la localitat. Les i els participants van recórrer van partir de la Plaça 8 de Març per a realitzar un recorregut tant urbà, com pel terme municipal, per a arribar al Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. Allí es va celebrar el tradicional berenar, en aquest cas una “xocolatà”.

Després del berenar, es va realitzar el lliurament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Almenara de 633,80 euros, que va ser la recaptació de la part proporcional destinada del total de la venda del lot solidari realitzat per a l'ocasió. L'espectacle de ball flamenc “Eternas” va tancar la jornada.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha valorat de manera positiva “la gran participació un any més tant en la Marxa de la Dona com en les activitats previstes, així com la solidaritat mostrada una vegada més per les veïnes i els veïns d'Almenara amb l’AECC”.

La programació continuarà aquesta vesprada a les 19 hores amb una sessió de teatre familiar titulada “Detectius en Acció” a càrrec de Amimic Teatre, que es realitzarà en la Sala d'actes del CMC Paulo Freire. El dimecres 8 de març serà el Dia Internacional de les Dones, amb l'inici dels actes a les 11 del matí amb la batucada “Tiakatú” des del col·legi fins a la plaça 8 de Març. Allí es realitzarà a les 12 la lectura del manifest amb la col·laboració de l'alumnat del CEIP Juan Carlos I i l’Escola Infantil Municipal.

El divendres 10 de març seguiran les activitats a la vesprada en la plaça 8 de Març amb ball hip-*hop i un taller de DJ participatiu. Finalment, el diumenge 12 de març, a les set, en la sala d'actes del CMC Paulo Freire, Pepa Cases, interpretarà el monòleg “Sóc hiperactiva” a partir de les 19 hores.

La programació del 8-M s'ha elaborat de manera transversal entre les regidories d'Igualtat, Cultura, Esports i Joventut, comptant amb finançament del Ministeri d'Igualtat, a través de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

MÉS FOTOS
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 2)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 3)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 4)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 5)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 6)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 7)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 8)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 9)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 10)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 11)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 12)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 13)
Més de 300 persones participen en la Marxa de la Dona d'Almenara - (foto 14)
Pujar