28 d’octubre de 2020 28/10/20

La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara

La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 2)
  La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 3)
  La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 4)
  La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 5)
  La nutrició, protagonista en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d'Almenara - (foto 6)

  En el Passeig Marítim d'Almenara continua celebrant-se la XI Fira Comercial d’Estiu a la Mar que tancarà demà les seues portes després de quatre jornades intenses. Després de la desfilada de moda infantil i la discomòbil per a xiquets i xiquetes, la nutrició, la moda i la música han pres el protagonisme quant a la programació.

  Així, aquesta vesprada s'ha celebrat una xarrada a càrrec de Katia García titulada “Saps què menges?” organitzada pel centre d'Estètica Reme Gozalbo, que enguany debuta a la Fira Comercial d’Estiu a la Mar de la localitat. En ella s'ha volgut posar l'accent en el consum de sucre infantil, destacant que una càrrega enorme, encara que no ho semble té notables repercussions per al futur, tant en possible generadora d'obesitat, com acostumar el paladar a un excés de sucre.

  A la xarrada li seguirà el concert de Bad Name-Bon Jovi Covers, patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara. La jornada la tancarà a les 23.45 hores la clàssica desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt, una de les activitats més esperades de la Fira Comercial d’Estiu a la mar en la qual es presenta la col·lecció d'estiu de les principals marques, acompanyada d'un espectacle de dansa oriental i d'un sorteig de sopars per a dues persones en cinc locals del nucli marítim entre els assistents.

  Destacar que són una vintena els establiments de diversos sectors els que exposen i venen fins al diumenge la més variada oferta multiproducte que es pot trobar en la localitat, al que se suma una zona gastronòmica. La Fira obrirà demà diumenge a les 19 hores, i a les 20 hores es realitzarà l'últim espectacle a càrrec de la companyia “la Lluna Art i Entorn”, que oferirà l'obra “Circuentos” emmarcada en la programació de l’Estiuet d’Almenara.

  Cal recordar que la Fira Comercial d’Estiu a la mar va començar el dijous amb la música de la Llavor, Dolçaina i Tabal. Ahir es va realitzar la desfilada de moda infantil a càrrec de la signatura Vega and Me on van participar 25 xiquets i xiquetes, al que va seguir la discomòbil infantil a càrrec de Pizzeria l’Alpino.

  Pujar