24 d’octubre de 2020 24/10/20

L’Estiuet 2017 omplirà d'actuacions familiars la platja Casablanca

L’Estiuet 2017 omplirà d'actuacions familiars la platja Casablanca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Estiuet 2017 omplirà d'actuacions familiars la platja Casablanca - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ha preparat les activitats infantils emmarcades en el cicle "Estiuet Almenara 2017, a l'estiu somriu" que comprendran actuacions infantils a les vuit de la vesprada durant quatre diumenges entre juliol i agost en el passeig marítim de la localitat, al costat de la zona del Ros Mari amb l'objectiu d'oferir activitats d'oci i diversió per a tota la família. A més les activitats es complementaran amb una cinquena que serà el dissabte 12 d'agost en el Parc Municipal després de la cercavila de "fanalets de meló d'Alger".

  Les activitats comptaran amb dos espectacles de titelles, el primer serà el 16 de juliol amb l'obra "Contes dónes de la granja" de Entucole, mentre que el diumenge 30 de juliol arribaran "Els Superherois del medi ambient". Per al 23 de juliol arribarà la companyia Cuentomifasol que presentarà l'espectacle "Contes, Música i Emoció" mentre que el 6 d'agost serà Ameba Teatre els qui protagonitzaran l'espectacle "Click" de teatre al carrer.

  El punt final arribarà el dissabte 12 d'agost, però en aquesta ocasió serà en el Parc Municipal i a les 22:30 hores ja que la companyia "Front Malabar Chou" realitzarà un espectacle de música, malabars i foc entre altres elements. Serà el tancament a una nit en la qual arribarà el tradicional "xixo, xixero" que és la cercavila de "fanalets de meló d'Alger" per la platja Casablanca.

  Pujar