elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes

L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes
  MÉS FOTOS
  L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes - (foto 2)
  L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes - (foto 3)
  L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes - (foto 4)
  L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes - (foto 5)
  L’Escola d’Estiu d’Almenara comença amb rècord d'alumnes - (foto 6)

  Aquest matí ha començat l’Escola d’Estiu d’Almenara més multitudinària, ja que participaran durant aquesta edició 190 xiquets i xiquetes de la localitat de 3 i 12 anys, superant els registres existents fins al moment, la qual cosa suposa que cada vegada són més els escolars que participen en aquesta iniciativa que gestiona directament l'Ajuntament d'Almenara a través del Casal Jove i que busca “conciliar la vida laboral i familiar, a més de l'educació, els jocs i la diversió dels escolars” segons ha detallat la regidora de Joventut, Paula Aguilar, que ha agraït l'elevada participació.

  A més del rècord de participants, també destaquen enguany en l’Escola d’Estiu dues importants novetats, la primera les dates, perquè ha començat una setmana abans de l'habitual, cobrint aquesta setmana de final de juny en la que els xiquets i xiquetes ja no tenen col·legi. L'altra, la ubicació, ja que se celebra a l'entorn de la zona esportiva de la localitat (pavelló i instal·lacions annexes) a causa del pròxim inici de les obres en el col·legi.

  El lema de l’Escola d’Estiu d'enguany és “el Vaixell desaparegut” i es centrarà en activitats com els tallers de manualitats, cuina, audiovisuals, i esports.  A més els divendres serà el torn d'anar a la piscina. També es realitzarà dins de la programació una nit d'acampada per a majors de 8 anys, així com les excursions previstes al Complex Monmar de Moncofa i al Parc Multiaventura d'Estivella.

  L’Escola d’Estiu es realitza a través de la gestió directa del consistori a través del Casal Jove de la localitat. Per a aquesta edició s'han contractat a 9 monitors i monitores, que estaran acompanyats per altres 10 que realitzaran les seues pràctiques.

  Pujar