3 de desembre de 2020 3/12/20

L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent

L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent - (foto 2)
  L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent - (foto 3)
  L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent - (foto 4)
  L'alcaldessa rep a l'Almenara Atlètic després del seu ascens a preferent - (foto 5)

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, juntament amb l'edil d'esports, Lorenzo Vicent han realitzat en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara, la recepció oficial tant a l'equip amateur de l'Almenara Atlètic com al juvenil com a reconeixement als mèrits realitzats durant la temporada recentment acabada. Cal recordar que l'Almenara Atlètic és nou equip de la Regional Preferent després de superar la fase de promoció d'ascens, mentre que el juvenil s'ha proclamat campió de la seua categoria.

  Al mateix temps es van lliurar els trofeus als jugadors més destacats de l'Almenara Atlètic. En l'equip amateur el millor jugador ha sigut Jose Llamas mentre que el màxim golejador ha sigut Pau Navarro. En la categoria juvenil, el millor jugador ha sigut Javier Beltrán i el màxim golejador, Toni Cabello.

  L'alcaldessa ha valorat el “esforç i gran treball” realitzat aquesta temporada per tota la gran família de l'Almenara Atlètic a través de tots els equips des de la base fins a l’amateur, felicitant en aquest cas tant al primer equip com al juvenil pels èxits obtinguts i animant a seguir pel bon camí la pròxima temporada.

   

   

  Pujar