elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´alcaldessa d´Almenara rep als guanyadors dels concursos per a les portades dels llibrets de festes

L´alcaldessa d´Almenara rep als guanyadors dels concursos per a les portades dels llibrets de festes
  • Els alumnes del CEIP Juan Carlos I han dissenyat la de les patronals de setembre i els de l'IES Almenara el de les d'estiu de la Platja Casablanca

MÉS FOTOS
L´alcaldessa d´Almenara rep als guanyadors dels concursos per a les portades dels llibrets de festes - (foto 2)
L´alcaldessa d´Almenara rep als guanyadors dels concursos per a les portades dels llibrets de festes - (foto 3)

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha rebut als guanyadors i guanyadores  del concurs de portades per als llibres de festes d'Almenara, tant les d'estiu a la Platja Casablanca, com les patronals que se celebraran a la fi de setembre en la localitat. Com és costum, el concurs s'ha realitzat tant en el CEIP Juan Carlos I i en l'IES Almenara, amb la novetat de la creació d'un segon i tercer premi en cadascuna de les dues modalitats. A l'acte també han assistit la regidora de Festes, Débora Marín, així com el primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Francesc Bargay, així com els directors dels dos centres educatius. Els premis del concurs són un curs a triar de l'Escola Esportiva Municipal o del Centre FPA Paulo Freire. 

Enguany el concurs per a la portada del programa de les festes patronals d'Almenara s'ha celebrat entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I, quedant vencedor el realitzat per Ariadna Toledo, Cinthya Beltrán, i Andrea Iglesias (6ºB). El segon premi ha correspost Natalia López Rodríguez (5ºB), i el tercer premi ha sigut per a l'equip format per Manal Bahij El Badi, Lledó Fenollosa Gallardo i Elisa García Rebollar (6ºA).

Pel que respecta a les festes d'estiu de la Platja Casablanca, enguany en el concurs han participat els alumnes i alumnes de l'IES Almenara. Així, segons el jurat, el cartell guanyador correspon a Isabel Sánchez Belinchón de 4t d'ESO. El segon premi ha sigut per al realitzat per Carlos Cañizares Rebollar, i el tercer per a Ainhoa Catalán Notario, tots dos també de 4t d'ESO.

Pujar