elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara programa un Estiu Jove ple d'activitats aquàtiques

L'Ajuntament d'Almenara programa un Estiu Jove ple d'activitats aquàtiques
  • Les persones interessades podran inscriure's en el Casal Jove a partir del 14 de juny (empadronades) i des del 21 amb caràcter general

L'Ajuntament d'Almenara a través de l'àrea de Joventut ha presentat les activitats de l’Estiu Jove 2023 que se celebrarà al llarg del mes de juliol i estarà basat en activitats aquàtiques destinades als joves i adolescents nascuts a partir de 2011.

Així, la programació d'enguany inclou sessions de vela i caiac (3,10,17 i 24 de juliol), sessions de paddlesurf (5, 12, 19 i 26 de juliol) i una excursió final a Aquarama el dia 28 de juliol. A més hi haurà activitats complementàries.

Pel que respecta a les inscripcions, aquestes podran realitzar-se en el Casal Jove d'Almenara. Les persones empadronades podran apuntar-se entre el 14 i el 27 de juny (o fins a esgotar les places disponibles) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimecres 14 i 21 de juny de 17 a 19 hores. Les inscripcions amb caràcter general seran del 21 al 27 de juny o fins a esgotar les places.

Pel que respecta als preus, les persones empadronades pagaran 10 euros per activitat i dia i les no empadronades 13 euros, quedant la plaça reservada en l'instant del pagament i amb l'advertiment que no es reembossarà els diners en cas de no participar.

Cada persona únicament es podrà apuntar com a màxim a tres sessions (una de caiac i vela, una de paddlesurf i el viatge a Aquarama). Hi haurà 20 places cada sessió per a caiac i paddlesurf i un total de 50 per a l'excursió al parc aquàtic. Les sessions seran d'entre 1 i 2 hores, per la qual cosa es realitzaran activitats complementàries fins a les 14 hores.

Cada participant haurà de portar esmorzar, aigua i crema solar. Les activitats de caiac i vela es realitzaran en Port Siles (Canet d'en Berenguer). Els participants podran acudir directament, o bé unir-se a la ruta amb bicicleta programada per a arribar fins a aquestes instal·lacions. L'eixida per als participants del nucli urbà d'Almenara serà a les 8.45 des del C/ La Creu (l’Ereta) amb l'objectiu d'arribar a les 9.20 a l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. Allí serà el punt de trobada amb els participants del nucli marítim, perquè una vegada allí, tots junts vagen fins a Canet.

Pujar