elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants

L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants
L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants
  • El recinte disposarà d'un circuit interior, així com portes diferents per a l'entrada i l'eixida

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants - (foto 2)
L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants - (foto 3)
L'Ajuntament d'Almenara prepara el cementeri per a la celebració de Tots Sants - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almenara està acabant tots els preparatius en el Cementeri Municipal per a la pròxima celebració de la festivitat de Tots els Sants. Així, s'ha realitzat una neteja general, al mateix temps que una posada a punt de les instal·lacions, incloent el repintat d'aquestes.

A més també amb motiu de l'afluència que s'espera aquests pròxims dies, el consistori ha donat a conéixer una sèrie de normes que estaran vigents en les instal·lacions. Així doncs, l'horari del Cementeri Municipal d'Almenara serà aquests dies des de les 9 del matí fins a les 19 hores de manera ininterrompuda.

Pel que respecta a l'accés, les persones que visiten el cementeri hauran d'entrar al mateix per la porta principal, que quedarà reservada únicament per a aquest efecte. L'eixida es realitzarà per les dues portes laterals de la façana principal. A més a l'interior del cementeri, amb fletxes, s'ha dissenyat un circuit per a les visites, indicant el sentit de la marxa, tot això per motius de seguretat sanitària davant la previsible afluència de gent.

Al mateix temps, dins del recinte serà obligatori l'ús de la màscara. També hi haurà a la disposició dels visitants hidrogel en diversos punts del cementeri. Estarà prohibit fumar en les instal·lacions.

Pujar