17 de gener de 2020 17/1/20

L´Ajuntament d´Almenara lliura els premis del Concurs Escolar de Dibuixos de Mascotes d´Educació Viària promogut per la Policia Local

L´Ajuntament d´Almenara lliura els premis del Concurs Escolar de Dibuixos de Mascotes d´Educació Viària promogut per la Policia Local - (foto 1)
  • L'alcaldessa ha destacat la importància dels consells i formació i ha destacat que es continuarà per la línia empresa

MÉS FOTOS
L´Ajuntament d´Almenara lliura els premis del Concurs Escolar de Dibuixos de Mascotes d´Educació Viària promogut per la Policia Local - (foto 2)
L´Ajuntament d´Almenara lliura els premis del Concurs Escolar de Dibuixos de Mascotes d´Educació Viària promogut per la Policia Local - (foto 3)

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha entregat aquesta vesprada els premis del primer concurs de dibuix escolar sobre l'Educació Viària convocat per la Policia Local d'Almenara, pel qual els alumnes i alumnes del CEIP Juan Carlos I del municipi han dibuixat el que serien les “mascotes” de l'Educació Viària, complementant les classes teòriques i pràctiques que al llarg del curs han impartit les agents especialitzades. Cal assenyalar que el concurs va ser anònim, ja que els dibuixos anaven separats dels noms i identificats amb un número que es corresponia amb un sobre tancat on figuraven els noms dels autors.

Així, el primer premi, consistent en un viatge a Port Aventura per a tres persones, ha recaigut en Joaquín Ortiz, alumne de tercer de primària. El segon premi, consistent en una samarreta signada del porter del València C.F. Jaume Domènech, ha sigut per a Àfrica Mateos de tercer B, que no va poder assistir i va ser recollida la samarreta pel seu avi i finalment, el tercer premi, consistent en un lot de material escolar valorat en 60 euros, ha sigut per al dibuix d'Àfrica Gomis, alumna de 5ºB.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat l'aposta que s'està realitzant des de la Policia Local per l'Educació Viària als més xicotets, amb les classes, les campanyes, les activitats o iniciatives com aquest concurs de dibuix perquè “és una de les matèries clau per a circular, per a anar per la localitat, conéixer els riscos existents i les normes”. Al mateix temps ha agraït al CEIP Juan Carlos I la seua predisposició i suport perquè “ha vist la importància de l'Educació Viària i a més permeten que les activitats es facen bàsicament en el centre i en horari lectiu”. També ha agraït a l'alumnat participant la seua labor i iniciativa i ha felicitat els tres guanyadors.

Pérez ha destacat que “fa temps iniciàrem una gran aposta per l'Educació Viària que cada any anem reforçant, tant en l'àmbit escolar com en la implantació de mesures que faciliten la seguretat com la creació recent del primer camí segur al col·legi, qüestió en la que continuarem treballant en el futur”.

ocultar
L´Ajuntament d´Almenara lliura els premis del Concurs Escolar de Dibuixos de Mascotes d´Educació Viària promogut per la Policia Local
Pujar