4 de desembre de 2020 4/12/20

El Kangoo Jump, novetat en la programació d'activitats esportives d'Almenara

El Kangoo Jump, novetat en la programació d'activitats esportives d'Almenara - (foto 1)
  • També arriba el multiesport per a xiquets de 8 a 14 anys i l'obertura del gimnàs als matins

Ja està oberta la inscripció en el Molí d'Arròs per a les activitats esportives per al pròxim curs que oferirà l'Ajuntament que vénen "amb noves apostes i consolidant les existents" amb l'objectiu de "seguir oferint les activitats i esports que es demanden des dels veïns de la localitat" segons ha explicat el regidor d'esports, Lorenzo Vicent.

En concret, la principal novetat serà la incorporació de les classes del Kangoo Jump que seran els dimarts i dijous després de l'èxit i la demanda després de la màster class realitzada aquest passat estiu. Una altra de les novetats serà el multiesport per a xiquetes i xiquets de 8 a 14 anys cada dilluns i dimecres. Una altra novetat serà que el gimnàs obrirà als matins amb la presència d'un monitor per a assessorar als usuaris.

No faltaran les classes de zumba tres dies a la setmana, enguany amb nova monitora, igual que la classe de spinning també durant tres jornades setmanals. També hi haurà classes de patinatge, hapkido, psicomotricitat i gimnàstica per a la tercera edat. També s'apostarà per la pilota valenciana amb tres sessions setmanals i inscripció gratuïta. A més els clubs també ofereixen les escoles de triatló, tennis i handbol.

Totes les persones interessades poden informar-se dels horaris i preus de cada activitat així com inscriure's en el Molí d'Arròs de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 i els dissabtes de 10:00 a 13:00 hores. Les classes començaran a l'octubre, després de les festes patronals.

Pujar