elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les inscripcions per a Les Escoles d'Estiu d'Almenara començaran l'1 de juny

Les inscripcions per a Les Escoles d'Estiu d'Almenara començaran l'1 de juny
  • Es podran realitzar en el Casal Jove en horari matinal de 9.30 a 14 i les vesprades de l'1 i 8 de juny de 17 a 19 hores

A partir de l'1 de juny podran realitzar-se les inscripcions per a les Escoles d’Estiu d’Almenara que es desenvoluparan del 3 al 31 de juliol. Assenyalar que l’Escola d’Estiu se celebrarà en el CEIP Juan Carlos I, mentre que els Tallers Mariners, seran en el Centre Municipal Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Estaran dirigides a l'alumnat nascut entre els anys 2011 a 2019.

Entre l'1 i el 6 de juny (o fins a esgotar les places disponibles) estaran obertes les inscripcions per a les xiquetes i xiquets que estiguen empadronats a Almenara, mentre que del 7 al 12 de juny es realitzaran les inscripcions amb caràcter general fins a completar les places. Els empadronats a Almenara abonaran 30 euros i els que no ho estiguen 40 euros. Una vegada realitzada la inscripció no es retornarà l'import.

Les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove d'Almenara en horari matinal de 9.30 a 14 hores, i també les vesprades dels dimecres 1 i 8 de juny en horari de 17 a 19 hores.

Pujar