elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 250 futbolistes partitipen en la presentació dels equipos de l'Almenara Atlètic al camp municipal de la Corona

Més de 250 futbolistes partitipen en la presentació dels equipos de l'Almenara Atlètic al camp municipal de la Corona
  • També es va presentar el llibre “Un gol de traca” dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte de la localitat, José Vicente Forment

MÉS FOTOS
Més de 250 futbolistes partitipen en la presentació dels equipos de l'Almenara Atlètic al camp municipal de la Corona - (foto 2)
Més de 250 futbolistes partitipen en la presentació dels equipos de l'Almenara Atlètic al camp municipal de la Corona - (foto 3)
Més de 250 futbolistes partitipen en la presentació dels equipos de l'Almenara Atlètic al camp municipal de la Corona - (foto 4)

 

El Camp Municipal de la Corona va acollir ahir l'acte de presentació dels equips de l'Almenara Atlètic (primer equip i Almenara Atlètic B), així com de les diverses categories del futbol base des de querubins fins a juvenils (Escola Esportiva Municipal) per a la temporada 2023-2024. En total enguany practiquen futbol a Almenara més de 250 jugadors i jugadores, que es reparteixen en 15 equips, des del querubí fins al primer equip de l'Almenara Atlètic. Destacar que per primera vegada es compta amb un equip femení de futbol 8.

La cita va començar amb la presentació del llibre “Un gol de traca” dedicat a l'exfutbolista i Fill Predilecte d'Almenara, José Vicente Forment, un llibre de l'editorial Reclam escrit per Josep Franco amb il·lustracions d'Esperança Martínez. Esta iniciativa sorgeix de l'acord entre l'Ajuntament d'Almenara i la Fundació del Valencia CF perquè en els contes amb dibuixos sobre la trajectòria dels exfutbolistes i futbolistes del club es realitzen tres números. El primer, presentat ahir és el dedicat a José Vicente Forment, el segon, ja en elaboració, estarà dedicat a Marta Mateos, i hi haurà un tercer sobre la trajectòria de Jaume Domènech.

A més de la presentació del llibre i dels diversos equips, també es va agrair un any més la col·laboració un any més a totes les empreses, entitats i institucions que col·laboren per al foment del futbol a Almenara.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la passió pel futbol a Almenara, amb més de 250 jugadors i jugadores que el practiquen en la localitat, sent quasi 220 els que formen part de la base, a través l’Escola Esportiva Municipal, en la qual per primera vegada comptem amb un equip femení de futbol 8”. Pérez ha volgut “agrair tot la dedicació al futbol a la directiva, a les empreses col·laboradores, a les entrenadores i entrenadors, però especialment a les famílies per apostar per nostra Escola Esportiva Municipal”.

També l'alcaldessa ha destacat l'aposta per “donar a conéixer els nostres futbolistes emblemàtics, d'ací la iniciativa de l'Ajuntament d'Almenara conjuntament amb la Fundació del Valencia CF perquè les trajectòries de José Vicente Forment, Marta Mateos i Jaume Domènech formen part de la col·lecció de llibres infantils que editen, amb l'objectiu de fomentar els seus valors i treball entre els xiquets i xiquetes d'Almenara, així com de moltes més localitats”.

Pujar