31 d’octubre de 2020 31/10/20

La Fira del Comerç a la Mar d'Almenara serà del 19 al 22 de juliol

La Fira del Comerç a la Mar d'Almenara serà del 19 al 22 de juliol - (foto 1)
  • Les empreses interessades tenen fins al 8 de juny per a inscriure's

L'Ajuntament d'Almenara ja ha començat a treballar en una nova edició de la Fira del Comerç a la Mar que es desenvoluparà en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara entre el dijous 19 i el diumenge 22 de juliol. En aquests moments, segons ha explicat el regidor de Turisme i Comerç, Joan Pau Roig, "s'estan realitzant tots els tràmits per a muntar la fira i un dels primers és conèixer de primera mà quants comerços, associacions i empreses es van a instal·lar" per açò "la inscripció dels llocs estarà oberta fins al pròxim 8 de juny". Una vegada coneguts quants expositors inicialment pot haver-hi es realitzarà el dia 12 de juny una primera reunió tècnica i informativa sobre la fira.

El regidor ha assenyalat que "a més de tot el que s'està concretant en aquests moments o en les reunions amb els comerços, entitats i associacions que participen en la fira, destaquem que enguany hi haurà una important aposta per l'infantil, doncs la jornada del diumenge 22 estarà dedicada als més xicotets i xicotetes" encara que "també hi haurà activitats per a ells en altres jornades de la fira". També "tindrem enguany un concert de música de jazz en directe i com no les desfilades habituals de moda i pentinats d'aquesta fira".

Joan Pau Roig ha animat a comerços, entitats i associacions a que participen en la Fira del Comerç a la Mar d'Almenara, que explicarà com sempre amb un entorn privilegiat com és el Passeig Marítim de la Platja Casablanca.

Pujar