1 d’octubre de 2020 1/10/20

El duatló per equips d'Almenara incorporarà equips mixtos per primera vegada

El duatló per equips d'Almenara incorporarà equips mixtos per primera vegada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El duatló per equips d'Almenara incorporarà equips mixtos per primera vegada - (foto 2)

  Diumenge que ve, 20 de gener, Almenara celebrarà la VIII edició del Duatló Vila d’Almenara que s'ha consolidat en una prova de referència de la modalitat en disputar-se per equips. La gran novetat d'enguany és que per primera vegada hi haurà la categoria d'equips mixtos, o siga combinats de dones i homes, que se sumaran als equips femenins, masculins i de paratriatló que participen. La prova serà el campionat de la Comunitat Valenciana de Duatló per Equips 2019 i a més la primera del Circuit de Duatlons de Castelló. La prova està organitzada pel Club Almenara Triatló amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

  El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat “un any més la gran aposta que fa Almenara per l'esport, obrint l'any amb aquesta prova que ja s'ha consolidat en el panorama de la Comunitat Valenciana com a capdavantera i de referència, no és obertura és campionat autonòmic i a més obri el calendari del Circuit de Duatlons de Castelló”. També ha destacat la “constant renovació per a millorar la prova, i per això enguany s'ha apostat pels equips mixtos, una nova modalitat, que permetrà a homes i dones participar junts i a més crear nous equips que d'una altra manera no podrien competir”. Cada equip ha d'estar format per sis participants.

  La prova, que arrancarà a les 9.45 amb l'eixida del primer dels equips (ho fan de forma individual) per a iniciar la prova cronometrada amb un recorregut de 5 quilòmetres en carrera des del carrer Institut donant dues voltes al circuit establit per a arribar a l'àrea de transició i agafar les bicicletes per a realitzar altres dues voltes al circuit ciclista que arribarà fins a la platja Casablanca sumant un total de 22 quilòmetres, per a després deixar la bici i córrer a peu els últims 2,5 quilòmetres. Està previst que l'últim equip arribe a meta sobre les 13.00 hores.

   

  Pujar