elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El dissabte 29 d'abril se celebrarà una nova edició de la concentració esportiva d'Almenara

El dissabte 29 d'abril se celebrarà una nova edició de la concentració esportiva d'Almenara
  • Les inscripcions, amb un cost de 3,5 euros (incloent samarreta) estaran obertes des del dimarts 21, igual que la reserva de taula per al sopar de “pa i porta”, que serà gratuïta

MÉS FOTOS
El dissabte 29 d'abril se celebrarà una nova edició de la concentració esportiva d'Almenara - (foto 2)

A partir del pròxim dimarts estarà obert el termini d'inscripció per a la Concentració Esportiva d'Almenara que se celebrarà el dissabte 29 d'abril i en la qual s'uniran en una vesprada els diversos esports i activitats que es realitzen en la localitat, per a culminar amb una vetlada amb sopar de “pa i porta” i actuacions musicals.

Les inscripcions es realitzaran en la Regidoria d'Esports situada en el Molí  d’Arròs de 9.30 a 14 hores. La participació en les activitats esportives tindrà un cost de 3,50 euros, que inclourà una samarreta commemorativa de l'esdeveniment. També es podrà realitzar en aquest lloc de manera gratuïta la reserva de taula i cadires per al sopar de “pa i porta”. L'assistència als espectacles musicals també serà gratuïta i amb accés lliure.

Segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, “un any més ens unirem en una vesprada per a presentar en societat l'oferta esportiva d'Almenara amb multitud d'activitats, gaudint d'una jornada de germanor, convivència i pràctica esportiva en conjunt per a gent de totes les edats”. A més “culminarem el dia de germanor esportiva amb un sopar de pa i porta i una vetlada musical per a tots els gustos, a la qual pot assistir tot aquell que ho desitge”.

Les activitats esportives, com de costum, es realitzaran el dissabte 29 d'abril en el Recinte Firal i s'aniran desenvolupant gradualment entre les 17 i les 20 hores, per a donar pas després al sopar i vetlada musical que es desenvoluparà en el mateix espai.

Enguany destaca la novetat d'un circuit d'educació viària dirigit a totes les edats, que se sumarà al retorn de l'exhibició de zumba. També hi haurà demostracions de la gimnàstica de la Tercera Edat, entrenament funcional, ciclisme de sala, freestyle, crossfit, multiesport, futbol, gimnàstica aeròbica, pilota valenciana, hapkido, escacs i jocs tradicionals.

Pel que respecta a la vetlada musical, començarà a les 22 hores amb Efraín Castelló, per a continuar a la mitjanit amb Generació Z, i culminar a partir de les 2 de la matinada amb DJ Serrano i DJ Kilian amb “Jo vaig anar a la Mina”. El servei de barra estarà a càrrec dels Quintos i Quintes dels 27 anys.

Pujar