6 de juny de 2020 6/6/20

El dimecres reobri el Centre d´Interpretació de la Línia XYZ d´Almenara

El dimecres reobri el Centre d´Interpretació de la Línia XYZ d´Almenara - (foto 1)
  • Les rutes guiades limitades a 10 persones amb inscripció prèvia, començaran aquest cap de setmana

MÉS FOTOS
El dimecres reobri el Centre d´Interpretació de la Línia XYZ d´Almenara - (foto 2)

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ situat a la Casa dels Anglesos dels Estanys d’Almenara obrirà dimecres que ve de nou les seues portes després d'entrar la localitat en la Fase 1 de la desescalada pel covid-19. El centre estarà obert els mesos de maig i juny de dimecres a divendres de 9 a 13 hores. Les visites a l'exposició permanent es podran realitzar durant aquest horari. Per a accedir al seu interior, per qüestions sanitàries, serà obligatori l'ús de màscara. També hi haurà control d'aforament.

D'altra banda també es posaran en marxa les rutes i visites guiades, amb Lara Cardona al capdavant. En aquest cas, cal assenyalar que segons la normativa vigent per a l'actual fase, estaran limitades a un  màxim de 10 persones per ruta. Serà imprescindible per aquest motiu la inscripció prèvia a les mateixes a través del correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com. Les rutes al maig seran el pròxim cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24, mentre que al juny seran els dies 6, 7, 27 i 28.

Cal assenyalar que l'obertura i condicions per a les visites i rutes guiades del Centre XYZ d'Almenara s'anirà adaptant a la normativa que estiga en vigor a cada moment de la desescalada o futura “nova normalitat”, atés el marc legal que regule en cada fase les activitats que allí es realitzen.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar