elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara

Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara
  • Es podran realitzar en el Molí d’Arròs de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores

MÉS FOTOS
Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara - (foto 2)
Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara - (foto 3)
Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara - (foto 4)
Dilluns que s'obrin les inscripcions per als cursos de natació de la piscina municipal d'Almenara - (foto 5)

A partir del pròxim dilluns, 12 de juny, començaran en el Molí d’Arròs les inscripcions per als diversos cursos i activitats vinculades a la natació que es realitzaran aquest estiu en la Piscina Municipal d'Almenara. Les activitats seran aquagym (matí i vesprada), natació per a adults (matí i vesprada), perfeccionament, iniciació de 4 a 6 anys, iniciació de 7 a 10 anys, nadons de 6 a 36 mesos i xiquets i xiquetes de 3 anys. Les inscripcions seran de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores.

Així, en el període comprés entre el 12 i el 23 de juny podran inscriure's aquelles persones que vulguen participen en els tres primers torns matinals que es corresponen amb els períodes del 26 de juny al 7 de juliol, del 10 al 21 de juliol, i del 24 de juliol al 4 d'agost. Pel que respecta a les persones que vulguen horari vespertí, hauran d'inscriure's en les mateixes dates aquelles que participen en les activitats de tot el mes de juliol.

D'altra banda, del 10 al 21 de juliol estarà oberta la inscripció per a aquelles persones que vulguen participar en els torns 4 i 5 de l'horari matinal. Aquests es correspondrien amb el període del 7 al 22 d'agost i del 23 d'agost a l'1 de setembre. També hauran d'inscriure's en aquestes dates les persones que vulguen participar en les activitats vespertines programades per al mes d'agost.

Quant a les tarifes dels cursos de la piscina tant en horari matinal com vespertí per a les persones empadronades, assenyalar que els xiquets i xiquetes hauran d'abonar 23,50 euros i les persones adultes 28,25 euros. Les persones no empadronades a Almenara que s'inscriguen en els cursos hauran d'abonar 29,35 euros per a xiquets i xiquetes i 37,65 per a adults i adultes.

Finalment, pel que respecta als horaris, de dilluns a divendres al matí haurà de 9 a 10 aquagym i natació d'adults. De 10 a 11 perfeccionament i adults. D'11 a 12 iniciació de 7 a 10 anys, de 12 a 13 iniciació de 4 a 6 anys i de 13 a 13.30 les classes per a nadons i xiquets i xiquetes de 3 anys. A les vesprades hi haurà aquagym i natació per a adults els dilluns, dimecres i dijous de 20 a 21 hores.

Pujar