17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP demana redactar un pla d'actuació per a reforçar la seguretat en exhibicions taurines

El PP demana redactar un pla d'actuació per a reforçar la seguretat en exhibicions taurines - (foto 1)
  • Presenten una moció per crear un protocol que assegure que en situacions de risc com les que es van produir al escapar-se dos caps de bestiar la població està fora de perill

El Partit Popular d'Almenara ha presentat una moció al ple amb el desig de redactar un pla d'actuació que garantisca la seguretat en exhibicions taurines. “Som conscients que tota acció és poca i per això, després que s'escaparen dos caps de bestiar el passat 25 de setembre, és necessari que siguem capaços de millorar els protocols per a garantir la seguretat de la població”.

Sergio Ferrer, portaveu del PP a Almenara, ha explicat que “l'esperit d'aquesta iniciativa és el de sumar a partir de l'experiència viscuda. Som conscients que va ser un cas extraordinari i afortunadament no es va haver de lamentar cap incident. No obstant això, a partir d'aquella situació podem aprendre a millorar els nostres plans d'actuació i garantir la seguretat d'Almenara en els festejos taurins que en el nostre municipi se celebren”.

Amb aquest esperit de concòrdia, “confiem que la resta de grups se sumen a la iniciativa”. “La vaca i el mans que es van escapar van estar recorrent el poble durant molt de temps i van arribar al Recinte Firal, on en aqueix moment es concentrava un gran nombre de públic, especialment famílies. Ningú va saber de l'ocorregut i afortunadament no vam haver de lamentar cap incident. No obstant això, després de l'esdevingut és evident que hem de preveure aquest tipus de situacions”.

Així les coses, “amb el desig de treballar per reforçar la seguretat a Almenara, desitgem que aquesta moció prospere, ja que de l'experiència viscuda podem analitzar les fallades en un protocol que necessàriament s'ha de revisar i millorar. Per Almenara”, ha conclòs Ferrer.

ocultar
El PP demana redactar un pla d'actuació per a reforçar la seguretat en exhibicions taurines
Pujar